11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияРилски спортист се изкачи втори в НБЛ (видео)

Рилски спортист се изкачи втори в НБЛ (видео)

Самоковци наложиха волята си над Академик

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Рилски спортист се изкачи на второ място в НБЛ. Пред своите фенове самоковци надиграха Академик Пловдив с 90:63 в мач от 18 кръг в мъжкия ни елит.

И ОЩЕ: Самоковци имат баланс от 13-5 и мач повече от ЦСКА, докато селекцията на Йордан Янков е с 5 успеха и 13 поражения на последна позиция в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Алекс Симеонов финишира с 24 точки, от които 6 тройки, плюс 8 борби. Джон Флорвиъс добави 14 и 7 борби. Алън Арнет реализира 12 точки. Васил Попов се отчете с 10.

Филип Хенри бе най-добър за Академик Пловдив с 14 точки. Джерълд Лидел остана с 12 и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините взеха надмощие в подкошието, след като овладяха общо 43 срещу 34 борби за пловдивчани. Освен това, самоковци направиха повече асистенции – 24 срещу 11 завършващи подавания за Академик. Рилецо имаше и повече точки след грешки – 23 срещу 7 за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 януари Рилски спортист ще има домакинство на Левски, докато същия ден Академик Пловдив ще играе с Миньор 2015.

СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ – АКАДЕМИК ПЛОВДИВ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани