11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоОще от светаЦСКА влиза в електронните спортове

ЦСКА влиза в електронните спортове

Българският тим ще участва в електронната версия на втория по сила европейски клубен турнир

ЦСКА ще участва в електронната версия на втория по сила европейски клубен турнир eEuroCup. Отборът ще може да се управлява на NBA2K23, но също и на предстоящата версия NBA2K24. Така с ЦСКА ще може да играе от всеки с няколко щраквания върху бутона на контролера.  

Феновете на игрите ще разполагат с реален състав и сила на играчите. „Армейците“ ще приемат виртуалните си мачове в „Арена София“, а в течение на сезона към ростера ще бъдат добавени и баскетболисти от школата на клуба. „Червените“ ще бъдат единственият български отбор, който ще получи лиценз за eEuroCup.  

Винаги сме насърчавали младите хора да хванат оранжевата топка в ръце и да играят баскетбол. Това е мисията на ЦСКА. Но ние сме клуб, който живее в настоящето и искаме да бъдем част от всички форми на играта. Знаем, че електронните спортове стават все по-популярни и далеч не са забавление само за деца. За това решихме да се включим. Всички фенове на ЦСКА и баскетбола ще могат да играят с любимия си отбор, а съвсем скоро ще презентираме и няколко предстоящи събития за електронни спортове, които ще приемем в нашата зала. Разбира се искаме и част от виртуалните баскетболисти да се запалят още повече по играта и да започнат да идват на нашите мачове“, обясни президентът на ЦСКА Роберт Гергов.  

Подробности за еБаскетбол ще откриете в youtube.com/@e-euroleague и Instagram.com/2keuroleague. 

ПрезGoogle
ИзточникCSKA-basket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани