11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаРеал срази Цървена Звезда за една част (видео)

Реал срази Цървена Звезда за една част (видео)

4 поред за "Белия балет" в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид ликува за четвърти пореден път в Евролигата. Селекцията на Чус Матео подчини Цървена Звезда със 101:94 у дома в мач от 32 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Испанският гранд е с баланс от 26-6 и се намира на върха в класирането. Тимът от западната ни съседка е с 11 успеха и 21 поражения на 16-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса финишира с 30 точки за победителите, като бе 12/15 от линията за изпълнение на наказателни удари. Марио Хезоня добави 20 и 5 борби. Гершон Ябуселе се отчете с 16 точки и 5 борби.

Неманя Недович бе най-добър за Цървена Звезда с 30 точки и 5 асистенции. Адам Ханга остана с 22, 6 борби и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите водеха с 3 точки след 30 минути игра – 75:72. В последната четвърт обаче мадридчани стигнаха до пълен обрат, след като нанизаха 29 точки срещу 19 за съперника, за да фиксират крайното 101:94.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 април Реал Мадрид ще играе срещу Баскония на Коди Милър-Макинтайър, докато ден по-рано Цървена Звезда ще бъде домакин на Олимпиакос.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани