11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид отговори на Партизан за 2-2 в плейофите на Евролигата (видео)

Реал Мадрид отговори на Партизан за 2-2 в плейофите на Евролигата (видео)

Испанският гранд прати серията в пети мач, който ще бъде на 10 май

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид спечели за втори път в плейофите на Евролигата. Момчетата на Чус Матео се наложиха над Партизан с 85:78 като гости, за фиксират равенство за 2-2 в серията от 1/4-финалите в елиминациите в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Адам Ханга и Еди Таварес вкараха по 15 точки за Реал Мадрид, като последният грабна и 7 борби. По 14 добавиха Габриел Дек и Джанан Муса, като босненският национал допълни сметката си с 8 борби.

Зак Лидей бе най-резултатен за Партизан с 25 точки. Янис Папапетру приключи с 18. Матиас Лесор остана с 11 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: През първото полувреме двата отбора си размениха по една част, като на голямата почивка гостите имаха преднина от 3 точки за 45:42. След паузата тимовете имаха трудности в стрелбата, но все пак Партизан успя да излезе напред с 51:49. Мадридчани не се дадоха и обърнаха нещата в своя полза за 61:55. Зак Лидей и Матиас Лесор намалиха изоставането на домакините до 2 точки в последната четвърт, но Найджъл Уилямс-Гос, Уил Таварес и Джанан Муса изведоха Реал до успеха.

И ОЩЕ: Преди началото на двубоя с овации и цветя публиката в „Щарк Арена“ отдаде почит на паметта на жертвите от стрелбата в училище в Белград отпреди ден.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Решителният пети двубой от серията между Реал Мадрид и Партизан ще бъде на 10 май (сряда) на испанска земя.

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани