20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияПриемат заявки за домакинство на Купата на България до 3 март

Приемат заявки за домакинство на Купата на България до 3 март

Мачовете от турнира при мъжете ще бъдат от 23 до 27 март

3 март е крайният срок за получаване на заявки за домакинство и участие на турнира за Купата на България. Това определи новият правилник за провеждане на надпреварите при мъжете и жените.

При дамите срокът е 24 февруари.

В правилника се казва: “Право на участие в Купа „ България” имат първите 8 /осем/ отбора след края на Втория етап в НБЛ за мъже, подали заявка за участие до 17.30 ч. на 03 март 2023 г. и първите четири /4/ след Първия етап подали заявка за участие до 17.30 ч. на 24 февруари 2023 г. от Държавното първенство на А гр. за жени.

Жребият за четвъртфиналите на турнира при мъжете ще се проведе на 8 март.

Според правилника, двата турнира ще се проведат във формат – Финална четворка при жените и Финална осмица при мъжете. Полуфиналите при дамите са на 11 март, а на 12 март ще са мачовете за 3-то място и финалът на надпреварата.

Турнирът при мъжете ще се проведе от 23 до 27 март. Четвъртфиналите са на 23 и 24 март, на Благовещение (25 март) ще се изиграят полуфиналите, а на 27 март, (понеделник) ще е финалът.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани