10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАПол Джордж се развихри, Клипърс се спасиха от елиминация (видео)

Пол Джордж се развихри, Клипърс се спасиха от елиминация (видео)

Крилото навъртя рекордните за себе си в плейофите на НБА 41 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс избегнаха елиминация във финалите на Западната конференция в НБА. „Ножиците“ се наложиха над Финикс със 116:102 като гости, за да намалят изоставането си до 2-3 победи в серията от третия етап на елиминациите.

НАЙ-ДОБРИ: Пол Джордж подобри личния си рекорд по резултатност в плейофите на НБА, като остави на сметката на Клипърс 41 точки след 15/20 при стрелбата си от игра. Освен това, крилото допълни статистиката си с 13 борби и 6 асистенции.

От неговите колеги Реджи Джаксън се разписа с 23 и 5 борби. Маркъс Морис се отчете с 22.

Девин Букър бе най-резултатен за Финикс с 31 точки. Крис Пол добави 22 и 8 асистенции. Камерън Джонсън остана с 14 точки.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Сънс изоставаха с 15 точки през първото полувреме, но това не им попречи да обърнат за 62:61 чрез Крис Пол в третия период. Тимът от Ел Ей отговори с 10 безответни точки, дело на Пол Джордж и Патрик Бевърли, за да излезе отново напред с 82:70 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Клипърс и Финикс ще бъде на 1 юли.

СТАТИСТИКА ОТ ФИНИКС – КЛИПЪРС 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани