21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаЖелко Обрадович: Ще направя всичко възможно, за да върна Партизан в Евролигата

Желко Обрадович: Ще направя всичко възможно, за да върна Партизан в Евролигата

И когато това се случи, обещавам, че тимът ще остане там дълги години, уверен е новият треньор на сръбския гранд

Легендата Желко Обрадович се закани да върне Партизан в Евролигата. Това се случи по време на официалната пресконференция по представянето му като треньор на сръбския гранд, където той се завърна след 28 години пауза.

Взех това решение лесно. След първия ми разговор с президента Михайлович веднага разбрах, че ще се върна в Партизан. Трябва да се опитаме да поставим отново тима на законното му място. В Европа нашият клуб може да се сравни с Реал Мадрид, само ако си спомним колко страхотни играчи и треньори е създал Партизан„, сподели Желко Обрадович по време на срещата с медиите в Белград.

Ще положа всички усилия, за да направя ситуацията по-малко конфликтна в нашия регион. Всички тези търкания не са от полза за никого, трябва да имаме една цел – развитието на играта. Трябва да променим атмосферата в сръбския баскетбол. Бих искал Евролигата най-накрая да разбере какъв значителен принос имат клубовете от нашия регион и че трябва да има повече постоянни участници в турнира„, допълва 61-годишният специалист.

Знам, че сега всички очакват от мен да пратя Партизан в Евролигата отново. И когато се върнем в турнира на богатите, обещавам, че Партизан ще остане там дълги години. Ще направя всичко възможно, за да изпълня тази цел“, завърши Желко Обрадович.

Партизан върна Желко Обрадович към треньорството

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани