20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаПлейофи в Евролигата и за Партизан (видео)

Плейофи в Евролигата и за Партизан (видео)

Селекцията на легендата Желко Обрадович се справи с Монако

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Партизан си гарантира участие в плейофите на Евролигата. Това се случи, след като селекцията на легендата Желко Обрадович победи Монако с 88:84 като гост в последния мач от 33 кръг в турнира на богатите. Сръбският гранд е с баланс от 19-14 и е шести в класирането, докато тимът от Княжеството е на четвърта позиция с 21 успеха и 12 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Зак Лидей и Алекса Аврамович вкараха по 22 точки за Партизан. С по 12 финишираха Ален Смаилагич и Джеймс Нънали.

Ели Окобо бе най-резултатен за Монако с 23 точки. Алфа Диало се отчете с 11 и 5 борби. С по 10 точки останаха Донатас Мотеюнас, Донта Хол и Майк Джеймс. 

КЛЮЧЪТ: 52 секунди преди края Партизан поведе с 81:80 след два успешни наказателни удара на Зак Лидей. Кевин Пънтър с тройка направи аванса на своя тим 4 точки, но Монако реагира чрез Майк Джеймс и Ели Окобо за 84:86. Два успешни наказателни удара на Алекса Аврамович сложиха точка на спора.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 14 април Партизан ще играе срещу Панатинайкос, докато същия ден Монако ще излезе срещу Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани