18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАПет поред за Голдън Стейт в НБА (видео)

Пет поред за Голдън Стейт в НБА (видео)

Шампионите обърнаха Ню Орлиънс след пасив от 17 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт регистрира пета поредна победа в НБА. Шампионите се справиха с Ню Орлиънс със 108:99 у дома, което им донесе общо 34-ти успех в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Клей Томпсън даде тон на Голдън Стейт с 27 точки. Джонатан Къминга се отчете с 19 и 7 борби. Джордан Пул приключи с 18 точки и 7 асистенции.

Си Джей Маккалъм бе най-резултатен за Ню Орлиънс с 25 точки, 6 борби и 5 асистенции. Брандън Инграм завърши със 17, 5 борби и 5 асистенции. Трей Мърфи остана с 15 точки.

КЛЮЧЪТ: Уориърс изоставаха със 17 точки през първото полувреме, но и това не ги спря. В последната четвърт Пеликанс водеха с 4 точки, но Антъни Ламб и Клей Томпсън реализираха поредни тройки и изведоха домакините напред с 95:93. До финалната сирена отборът на Стив Кър издържа на натиска.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 март Голдън Стейт ще гостува на Лейкърс, докато ден по-късно Ню Орлиънс ще има визита на Сакраменто.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – НЮ ОРЛИЪНС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани