9.2 C
София
сряда, май 15, 2024
НачалоБългарияПетър Златанович: ЦСКА бе по-добър

Петър Златанович: ЦСКА бе по-добър

Трябва да разберем, че и ние трябва да играем, коментира наставникът на Балкан

ЦСКА бе по-добър днес, с две класи. Пракалено меко отворихме мача, особено в защита. Вкараха някои тройки от наши грешки, които направихме в отбрана. От друга страна, когато един oтбор се разиграе, вкарва и стрелби отдалече, които са малко по-тежки като шутове„, коментира наставникът на Балкан Петър Златанович след загубата от ЦСКА със 79:90 в първия мач от полуфиналите в НБЛ.

Играе се до три победи. Да, взеха този мач, на нас ни трябват три, а на тях – два. Имаме още един двубой в Ботевград. Трябва да разберем, че сами няма да се бият. Публиката, която беше страхотна, също не може да го направи. Трябва да разберем, че и ние трябва да играем, допълни треньорът на шампионите.

В плейофите най-важното е накрая да биеш. Не мисля, че проблемът е, че ни поведоха в серията. Смятам, че проблемът е в това, че бяхме прекалено меки. Останахме така от началото до края. В нито един момент не сме показали, че сме домакини, добави той.

Проблемът е, че нямахме игра и че отначало имахме трудни стрелби. После имаше и нервни такива, защото другият тим води. И оттам идва и катастрофалният процент за три точки. На този етап ЦСКА е най-трудният съперник за Балкан през  сезона“, каза още Петър Златанович.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани