9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияМануел Суарес: Трябва да се върнем заедно

Мануел Суарес: Трябва да се върнем заедно

Тази серия ще е битка, сподели центърът на Балкан

Тежка загуба за нас. Ние разбрахме, че тази серия ще е битка. ЦСКА е много добър отбор, много добре трениран. Трябва да се върнем заедно. Това е смисълът. Няма как да печелиш сам в плейофите. Трябва да сме по-силни във втория мач„, сподели баскетболистът на Балкан Мануел Суарес след загубата от ЦСКА със 79:90 в мач от полуфиналите в НБЛ.

Случва се в баскетбола понякога да имаш нисък процент от тройката. Нашите стрелци нямаха ден. Следващият път обаче трябва да се приспобим към това, което показват. Ние имаме страхотни реализатори от дистанция, аз им вярвам. Днес не беше тяхната вечер, но скоро това ще се промени“, убеден е центърът, който остави на сметката на „зелените“ 23 точки и 9 борби в мач №1 от серията.

„Редовният сезон няма нищо общо с плейофите. В тази фаза от шампионата нищо не е сигурно и няма значение какво се е случило преди. Сега ситуацията е различна. Ние губим с 0-1, но както казах, ще се върнем в залата и ще се опитам да се върнем и в серията“, добави 208-сантиметровият играч на ботевградчани.

„Ние тренираме цяло лято, цял сезон, телата ни са присобени към това. Ще направим тези настройки, това е тактика. Имаме добър треньорски щаб. Вярвам в моя отбор„, каза още Мануел Суарес.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани