5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЛайфстайлПау Гасол прекара Хелоуин със семейството на Коби

Пау Гасол прекара Хелоуин със семейството на Коби

MVP на Евробаскет 2015 продължава да подкрепя Ванеса Брайънт и нейните дъщери

Една от легендите на европейския баскетбол Пау Гасол за пореден път демонстрира привързаността си към семейството на покойния Коби Брайънт. Двукратният шампион в НБА прекара Хелоуин в компанията на Ванеса Брайънт и трите дъщери на Черната мамба, заедно със съпругата си Катрин и новородената им щерка Елизабет Джиана Гасол.

Кадри от празника бяха споделени и от Ванеса Брайънт в социалните мрежи. Пау Гасол пък избра костюм на известния филмов герой Чубака, който напълно подхожда на ръста му.

През последните месеци след трагедията с Коби MVP на Евробаскет 2015 не спира да помага на семейство Брайънт. През лятото той прекара няколко дни с Ванеса, както и с Наталия, Бианка и Капри. Освен това, в средата на септември той кръсти първото си дете на Джиана Брайънт, която си отиде от този свят през януари заедно с баща си след катастрофа с хеликоптер в Калифорния.

Силното приятелство между Коби Брайънт и Пау Гасол се заражда по времето, в което двамата делят една съблекалня в Лос Анджелис Лейкърс. Те са съотборници от 2008 до 2014 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани