18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаЦентър на Валенсия: Ако ми се обадят от НБА, бих благодарил, но...

Център на Валенсия: Ако ми се обадят от НБА, бих благодарил, но нищо повече

Боян Дублевич е намерил своя дом в Испания

НБА е в мислите на много играчи по целия свят. Оказва се, че има и такива, които нямат нищо против да играят на Стария континент и лигата отвъд океана не влиза в техните планове.

Една от звездите на испанския Валенсия Боян Дублевич се чувства на място в клубния си тим. Черногорският център не смята, че най-силното първенство в света е за него.

Ако получа оферта от клуб от НБА, бих благодарил от сърце, но това е единственото, което ще получат от мен. Намерих своя дом във Валенсия, така че за нищо на света няма да го напусна”, категоричен е 205-сантиметровият баскетболист, който носи екипа на “оранжевите” от 2012 г. насам.

Моето желание не беше да играя в НБА, а да бъда част от страхотен клуб в страхотен град и вече го постигнах. Разбрах, че съм постъпил правилно на третата си година във Валенсия. Тогава усетих колко много ме обичат и уважават. Израстваме с всеки изминал сезон и амбицията ни е да спечелим Евролигата”, допълва 29-годишният черногорец.

През този сезон Боян Дублевич реализира средно по 13.6 точки, 5 борби и 1.2 асистенции в общо 5 двубоя на Валенсия в турнира на богатите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани