9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАБруклин влетя в плейофите на НБА (видео)

Бруклин влетя в плейофите на НБА (видео)

"Мрежите" стартираха двубоя срещу Кливланд с близо 71% успеваемост в стрелбата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин се класира за плейофите в НБА, заемайки седмо място в Източната конференция. Това се случи, след като „мрежите“ се справиха с Кливланд със 115:108 у дома в първия мач от турнира, който определя последните участници в елиминациите.

НАЙ-ДОБРИ: Кайри Ървинг завърши с 34 точки за Бруклин, които гарнира с 12 асистенции. Кевин Дюрант добави 25, 5 борби и 11 асистенции. Брус Браун се отчете с 18 точки, 9 борби и 8 асистенции. Андре Дръмънд регистрира 16 и 8 борби.

Дариъс Гарланд бе най-резултатен за Кливланд с 34 точки и 5 асистенции. Еван Моубли остави срещу името си 19 и 7 борби. Кевин Лав се включи от пейката с 14 точки и 13 борби.

КЛЮЧЪТ: Нетс бяха като уруган през първата четвърт, демонстрирайки успеваемост в стрелбата от игра близо 71%. В този период Кевин Дюрант и Кайри Ървинг вкараха всичките си изстрели, а отборът им направи серия от 15-3, за да дръпне с 40:20 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В първия кръг на плейофите в НБА Бруклин ще излезе срещу Бостън. Играе се до четири успеха от седем мача. Първият е в неделя (17 април).

Кливланд ще се бори за последното място в елиминациите на Изток с победителя от Шарлът/Атланта.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани