19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаПартизан преодоля пасив от 10 точки и продължение, за да сломи ПАО...

Партизан преодоля пасив от 10 точки и продължение, за да сломи ПАО (видео)

Пети триумф за сръбския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Още един драма с продължение предложи 11 кръг в Евролигата. В Белград Партизан имаше нужда от допълнителни 5 минути, за да триумфира срещу Панатинайкос след 92:87.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

И ОЩЕ: Това бе пети успех за сръбския гранд, който има и 6 поражения, с което се нарежда на 12-та позиция, докато „детелините“ имат баланс от 6-5 и са пети в подреждането на турнира на богатите.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

НАЙ-ДОБРИ: Зак Лидей поведе колоната на реализаторите за Партизан с 23 точки и 5 борби. Пи Джей Дозиър добави 16 и 7 борби. Кевин Пънтър и Бруно Кабокло останаха съответно с по 13 и 12 точки.

Кендрик Нън бе най-резултатен за Панатинайкос с 19 точки и 5 борби. Матиас Лесор регистрира 16 и 6 борби. Джериан Грант остана с 14 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Гостите имаха предимство, което достигна до 10 точки в последната четвърт, но Партизан не се отказа и чрез Зак Лидей, Кевин Пънтър и Бруно Кабокло стигна до продължение след 78:78. В допълнителните 5 минути двата тима стояха близо един до друг преди домакините да направят серия от 8-0, дело на Пи Джей Дозиър и Кевин Пънтър, с което си гарантираха победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 декември Партизан ще излезе срещу Монако, докато същия ден Панатинайкос ще играе срещу Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – ПАНАТИНАЙКОС

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани