12.1 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНационални отбориПавлин Иванов: С времето Коди Милър-Макинтайър ще става все по-добър

Павлин Иванов: С времето Коди Милър-Макинтайър ще става все по-добър

След седмица трябва да влезем доста по-мотивирани и концентрирани срещу Норвегия, каза още капитанът на България

Най-важната промяна от мача с Норвегия бе да влезем максимално концентрирани и с енергия срещу Австрия. Успяхме да го направим, но може би започнахме слабо, защото за първи път играхме пред наша публика и бяхме по-превъзбудени. Радвам се, че с времето успяхме да го оправим тези неща и стрелбите започнаха да влизат„, каза капитанът на България Павлин Иванов след победата над Австрия с 83:71 в мач от предквалификациите за Евробаскет 2025. 

„Аз се чувствам много добре, важното е, че когато Коди Милър-Макинтайър види някой, на когото му върви играта, той играе за него. Играе за отбора, старае се, този път не му се получиха нещата, но аз съм сигурен, че с времето ще става все по-добър. Въпрос на време е да започне да доминира“, допълни гардът, който отбеляза 25 точки в днешния двубой, включително 5 тройки. 

„Просто така се случи в последната част, влязоха ми стрелбите. Коди Милър-Макинтайър умее да чете играта, оставаше ме да играя с топката, следваше спейсинга, играеше отборен баскетбол и се получиха нещата. След седмица трябва да влезем доста по-мотивирани и концентрирани срещу Норвегия. Не мога да кажа, че сме подценили норвежците на техен терен, просто имат добри играчи. Двама от тях играят в Германия, така че трябва да сме концентрирани и да играем с енергия“, бе мнението на Павлин Иванов. 

ПрезGoogle
ИзточникНова спорт
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани