17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаРилски срещу Шоле от ФИБА Къп в телевизионен ефир

Рилски срещу Шоле от ФИБА Къп в телевизионен ефир

Срещата е днес от 19.15 ч. в "Арена Самоков"

Рилски спортист ще приеме днес Шоле в третия си мач от група Е на ФИБА Къп. Срещата ще започне в 19.15 ч., в „Арена Самоков“, като можете да я проследите пряко в ефира на TV1 или тук.

В своя поток във ФИБА Къп Рилецо се намира на последно място с 2 загуби, докато Шоле е с баланс от 1-1 и е втори.

В елитната ПРО А Шоле заема трето място в подреждането с 4 успеха и 1 поражение, като в последния си мач се наложи над Нанси с 94:73 у дома. Следващият съперник на носителя на Купата и Суперкупата на България разполага с четирима американци в състава си – Доминик Артис, центърът Джъстин Патън (210 см.), крилото Пери Елис (203 см.) и гардът Ти Джей Кембъл (175 см.). В него е и бронзовият медалист от световното първенство в Испания през 2014 г. с Франция Ким Тили.

Рилски спортист е един от трите непобедени отбора в НБЛ, като има в актива си 3 победи. Самоковци спечелиха срещу Черноморец с 98:91 в последния кръг на родния шампионат. В края на миналата седмица те обявиха и привличането в състава си на Йордан Минчев, който обаче все още няма картотека за срещите от ФИБА Къп.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани