9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългари в чужбинаПавлин Иванов за Сибиу: Нямам търпение за новия сезон

Павлин Иванов за Сибиу: Нямам търпение за новия сезон

Решението ми да се присъединя към тима беше лесно, допълва гардът

Павлин Иванов обясни, че решението да продължи кариерата си в Румъния е било лесно. Както вече стана ясно, гардът ще бъде част от селекцията на Сибиу, а негов съотборник ще бъде Йордан Минчев.

Решението ми да се присъединя към Сибиу беше лесно, защото вече знам хубави неща за клуба и феновете. Всички знаем колко важни са привържениците. В същото време с Йордан Минчев се познаваме много добре, играем заедно в националния отбор. Нямам търпение за новия сезон. Ще дадем всичко от себе си, за да направим страхотен сезон. Радвам се и нямам търпение да дойда в Сибиу“, сподели пред официалния сайт на румънския клуб Павлин Иванов.

Щастливи сме, че през следващия сезон ще имаме още един чуждестранен играч с опит на високо ниво. Павлин Иванов идва, за да подсили нашия отбор и вярваме, че той ще ни помогне както в румънския шампионат, така и по европейските терени“, добави президентът на Сибиу Хорациу Флока.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани