18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияПавел Маринов: Винаги съм играл играта с желание и се надявам малките...

Павел Маринов: Винаги съм играл играта с желание и се надявам малките да попият това от мен

На игрището няма приятели, казва още крилото на Ямбол

Ямбол ще бъде домакин на приятелски турнир с участието на още три български отбора. Това са ЦСКА, Левски и Берое. Надпреварата ще бъде днес и утре (30 септември) в зала „Диана“.

За завръщането си в Ямбол след повече от десетилетие говори Павел Маринов, който ще носи капитанската лента в тима от новия сезон.

Основното нещо, заради което се върнах в Ямбол е, че имаме страхотно поколение, което идва от подрастващите. Аз съм в такъв период от своята кариера, в който се уморих да се местя по градове и държави. Просто реших да дам каквото мога на отбора тук, докато съм все още в прилична възраст. Не само да говоря, а и да ги водя напред„, сподели пред Диана Кабел ТВ Павел Маринов.

Аз винаги съм играл играта с желание, с огън, със страст и се надявам малките да попият това от мен, защото младото поколение може би интернет повече ги сприятелява. Тук, на игрището няма приятели“, казва още крилото.

За турнира в Ямбол идват доказани състезатели. Изключителна възможност е да докараме два столични клуба като Левски и ЦСКА. Вярвам, че хората ще го оценят и ще се насладят на един празник на баскетбола и на спорта в града“, допълва баскетболистът на ямболския тим.

Публиката не се е променила. Какъвто съм аз на терена, такива са и те на трибуните. Аз и затова поддържам огъня. Вярвам, че съм отражение на културата и спорта в града. Аз играя за тях и се надявам да останат доволни от това, което ще видят, завърши Павел Маринов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани