5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоUncategorizedОще един сезон за Любо Минчев в Трепча

Още един сезон за Любо Минчев в Трепча

Специлиастът продължава работата си в Косово и през 2022/2023

Любо Минчев ще продължи треньорската си кариера в Косово и през следващия сезон. Специлиастът е удължил с още една година своя договор с Трепча, съобщават от агенцията му.

Бившият селекционер на България изпрати силен сезон с Трепча. С него българският специалист вдигна Купата на Косово, а освен това има и два финала – за Суперкупата на страната и в местната Суперлига, където финишира със сребро.

Преди да се отправи към Косово Любо Минчев работи като на треньор на Берое, с който има Купа на България, трофей от Delasport Балканска лига и Суперкупа на България. Във визитката му личат още тимовете на Левски, Лукойл Академик и Черно море Тича.

Бивш селекционер на националните отбори за 18- и 20-годишни в мъжкото направление. Помощник-треньор на мъжкия национален отбор в щаба на Пини Гершон, както и на тима от 20-годишни национали, който участва в елитното ни първенство. Завършва треньорската академия на ФИБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани