9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаОчакват Майк Браун в Пирея утре

Очакват Майк Браун в Пирея утре

Треньорът на Сакраменто ще наблюдава изявите на Александър Везенков

Tреньорът на Сакраменто Майк Браун ще наблюдава петия двубой между гръцкия Олимпиакос и турския Фенербахче и по-специално изявите на българския национал Александър Везенков в опита му за класиране на Финалната четворка на баскетболната Евролига за мъже.

Срещата ще се проведе във вторник вечер (9 май) от 21.30 ч. в Пирея (Атина), а сред зрителите се очаква да бъде и Браун, след като сезонът за Кингс в НБА вече приключи.

Предстоят разговори между ръководството на клуба от НБА с Везенков и неговия агент, пише специализираното издание basketnews.com, а преди това се очаква и мнението на Майк Браун. Именно затова треньорът на Сакраменто е пожелал да пътува за Атина и да наблюдава на живо Везенков в действие.

В двубоя с Фенербахче Олимпиакос ще може да разчита на капитана Костас Папаниколау, който участва в днешната тренировка, след като пропусна заниманието в неделя, заради грип.

Турският тим ще има шанса да стане първият отбор, който печели петия мач от плейофите като гост – нещо, което не се е случвало от въвеждането на формата през 2016 г.

Гръцкият гранд обаче има сериозен опит в подобни решителни двубои, като в последните 10 години четири пъти е играл в такива серии. През миналия сезон Олимпиакос надделя у дома в ключовия пети сблъсък срещу Монако.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани