10.9 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоБългарияОтбори от Испания, Гърция, Сърбия и Австрия пристигат у нас за турнира...

Отбори от Испания, Гърция, Сърбия и Австрия пристигат у нас за турнира „БУБА Къп“

15-тото издание на надпреварата ще се проведе от 28 септември до 1 октомври

15-тото поредно издание на един от най-силните международни турнири за подрастващи в България ще се проведе в последните дни на септември. От 28 септември до 1 октомври зала „Триадица“ в София отново ще бъде домакин на надпреварата за 12-годишни момчета „БУБА КЪП Емануил Божков“.

Турнирът се провежда неизменно преди началото на сезона и е без прекъсване в историята си. Той е трамплин в началото на кариерата на играчи като Иван Алипиев, Борислав Младенов, Михайло Йовичич и др.

В 15-тото си издание надпреварата отново ще събере в столицата много силни състави от доказани школи. Освен домакина БУБА Баскетбол, воден от Емилия Кръстева, в битките за трофея ще се включат момчетата от участващия в Евролигата испански гранд Валенсия, гръцкият Арис (Солун), от който тръгна звездата на българския баскетбол Александър Везенков, сръбският ФОКА (Крагуевац) и австрийският Виена Юнайтед.

ПрезGoogle
ИзточникBubabasket.eu
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани