13 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАНю Йорк повали Милуоки и постави старт на Коледния маратон в НБА...

Ню Йорк повали Милуоки и постави старт на Коледния маратон в НБА (видео)

Джейлън Брънсън зарадва Кармело Антъни и феновете на Никс с 38 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Пред погледа на Кармело Антъни Ню Йорк и Милуоки поставиха начало на Коледната програма на НБА. В първия мач от празничния маратон на лигата Никс спечелиха със 129:122, с което прекратиха серията от седем поредни победи на съперника пред 19 763 зрители в „Медисън Скуеър Гардън“.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Брънсън наниза 38 точки за Ню Йорк, като бе 15/28 при стрелбата си от игра, плюс 6 асистенции. Джулиъс Рандъл добави 24 и 9 борби. Ар Джей Барет финишира с 21 точки и 6 борби. Имануел Куикли се включи от пейката с 20.

Деймиън Лилард и Янис Адетокунбо бяха най-добри за Милуоки с по 32 точки, като вторият добави към статистиката си още 13 борби и 6 асистенции. Крис Мидълтън приключи с 24 точки и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Бъкс, които започнаха двубоя със средно по 132.4 точки през декември, допуснаха изоставане от 11 точки след едно полувреме – 51:62. След паузата гостите се стегнаха и сведоха пасива си до 73:77 чрез Янис Адетокунбо, Деймиън Лилард и Пат Конаутън. Никс отговориха чрез Джош Харт и Джулиъс Рандъл за 98:87. В последната четвърт Милуоки не се отказа и се доближи на 6 точки след кош на Крис Мидълтън 35.1 секунди преди сирената, но Джулиъс Рандъл и Ар Джей Барет бяха точни за крайното 129:122.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 декември Ню Йорк ще има визита в Оклахома Сити, докато Милуоки ще играе с Бруклин.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани