14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАНикола Йокич попари Голдън Стейт с тройка в края (видео)

Никола Йокич попари Голдън Стейт с тройка в края (видео)

Денвър стигна до пълен обрат в "Чейс сентър" след изоставане от 18 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър заличи пасив от 18 точки в последната четвърт и стигна до пълен обрат срещу Голдън Стейт, за да триумфира със 130:127 като гост в НБА. Това бе втора поредна и общо 25-та победа за шампионите в най-силното първенство в света този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич бе много полезен за Денвър и бе близо до трипъл-дабъл – 34 точки, 9 борби и 10 асистенции. Арън Гордън добави 30 и 9 борби. Джамал Мъри се разписа с 25 точки и 6 асистенции.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 30 точки и 6 асистенции. Клей Томпсън финишира с 24. Джонатан Къминга остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха, сериозно Нъгетс се вдигнаха на щурм в четвъртия период и направиха обрат, благодарение на серия от 25-4, дошла чрез усилията на Арън Гордън и Никола Йокич. Последният се превърна в герой, след като реализира ключова тройка в последната секунда, оформила крайното 130:127.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Денвър ще приеме Орландо, докато Голдън Стейт ще спори с Детройт.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани