20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАНикола Йокич изпревари легендата Уилт Чембърлейн по мачове с трипъл-дабъл в НБА...

Никола Йокич изпревари легендата Уилт Чембърлейн по мачове с трипъл-дабъл в НБА (видео)

Сърбинът стана центърът, който има най-много такива двубои в лигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър спечели за трети път в последните си четири мача в НБА. Нъгетс се наложиха над Оклахома със 122:110 като гости, достигайки до общо пета победа в лигата през 2022/2023.

И ОЩЕ: Никола Йокич оформи своя трети трипъл-дабъл в НБА през този сезон и общо 79-ти в кариерата си, след като остави на сметката на Денвър 15 точки, 13 борби и 14 асистенции. По този начин двукратният носител на приза MVP в лигата стана центърът с много такива мачове в лигата, измествайки от тази позиция легендата Уилт Чембърлейн. Така той вече заема шесто място във вечната ранглиста.

НАЙ-ДОБРИ: Арън Гордън завърши с 27 точки и 5 борби за Денвър. Джамал Мъри добави 24 и 5 борби. Брус Браун се включи от пейката с 15 точки, 5 борби и 9 асистенции.

Шай Гилджъс-Александър бе най-резултатен за Оклахома с 37 точки, като бе 11/11 от линията за изпълнение на наказателни удари. Лу Дорт вкара 19. Джош Гиди остана с 16 точки и 5 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 ноември Денвър ще играе срещу Сан Антонио, а Оклахома гостува на Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ ОКЛАХОМА – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани