5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияНиколай Титков: Чувствам се по-мотивиран срещу Спартак

Николай Титков: Чувствам се по-мотивиран срещу Спартак

Първенството е много оспорвано през този сезон, е мнението на гарда на Академик Пловдив

Николай Титков изигра най-силния си мач в НБЛ през този сезон. Гардът наниза 17 точки, допълнени от 4 борби, 3 асистенции и 1 открадната топка за успеха на Академик Пловдив над бившия си отбор Спартак с 93:92 след продължение в Плевен.

Сложен мач като цяло, но се радвам, че успяхме накрая да го вземем. Все пак бяхме без Робърт Георгиев, който се контузи, без Николай Николов и Адриян Секулов. Имаме двубои през ден и сме в натоварен период. Искам да поздравя Спартак. Надявам се да покажем по-добра игра срещу Берое”, сподели Николай Титков по повод драмата в Плевен.

Някак си е странно да играя срещу бившия ми тим в Плевен, чувствам се по-мотивиран. Страхотно е. Не знам как да го обясни. Хубаво е, че успяваме да държим ритъм в този сгъстен цикъл. Първенството е много оспорвано тази година. Държим се добре. Надявам се да сме в Топ 4”, добави гардът на Академик Пловдив, който остана на паркета 26 минути в срещата от 16 кръг в НБЛ.

Академик Пловдив надделя в здрава битка в Плевен

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани