16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияНиколай Николов: Направихме по-агресивни нападения и стегнахме защитата

Николай Николов: Направихме по-агресивни нападения и стегнахме защитата

Борбите в нападение дават точки за втори шанс, сподели крилото на Академик

Не сме ги подценявали. Очаквахме да стане интересен и здрав мач. В началото бяхме доста равностойни, пресираха ни и играха твърдо в защита. Може би накрая ги надборихме, не знам дали заради опита ни или силите им не стигнаха. Направихме по-агресивни нападения и стегнахме защитата. Борбите в нападение дават точки за втори шанс. Може би това са най-лесните точки. Доста стреляхме в периода, в който почивахме, но и работихме върху нападението и движението без топка. Това може би ни помогна също„, сподели пред Max Sport баскетболистът на Академик Николай Николов след успеха над Черно море Тича с 91:79 в двубой от НБЛ.

Очакваме здрав мач срещу Ямбол. Не трябва да ги подценяваме в никакъв случай. Трябва да се играе до края и по-добрият да победи. Ще бъде доста по-агресивен и бърз баскетбол“, добави крилото на пловдивския тим, който остана на крачка от дабъл-дабъл след 17 точки и 9 борби.

Академик пребори Черно море Тича

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани