18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Борбата е големият проблем до този момент през сезона

Даниел Клечков: Борбата е големият проблем до този момент през сезона

Идеята на нашия отбор е да играе агресивно в защита и на скорост, коментира наставникът на Черно море Тича

Борбата е големият проблем до този момент през сезона. На това наблегнахме по време на паузата, но явно не е било достатъчно и ще трябва да обърнем още по-голямо внимание. Там имаме големи резерви. Допуснахме да ни вземат 17 борби под нашия кош и да ни отбележат 20 точки от втори шанс. Това прави голямата разлика и няма как да спечелиш мач“, коментира пред Max Sport наставникът на Черно море Тича Даниел Клечков след загубата от Академик Пловдив със 79:91.

Академик извади добър процент от далечна дистанция. Искахме да вдигнем малко агресията, понеже нещата им в нападение много лесно им се получаваха. Мисля, че донякъде това даде резултат, но няма как без висок, при положение, че губим борбата. Идеята на нашия отбор е да играе агресивно в защита и на скорост, както постепенно, така и в транзиция. Това ще целим до края на сезона“, каза още наставникът на варненци, които допуснаха шеста загуба в шампионата през сезона.

Срещу Рилски спортист не можем да се борим по този начин. В мача с Академик ни превъзхождаха тела, докато срещу Рилски превъзходството може би ще бъде двойно. Ще трябва да наблегнем много на това и на транзицията в защита“, добави Даниел Клечков.

Академик пребори Черно море Тича

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани