12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияМартин Коцев: Когато се играе на по-високо темпо, е нормално да се...

Мартин Коцев: Когато се играе на по-високо темпо, е нормално да се правят грешки

Не ни достигна борба, каза още гардът на Черно море Тича

Не ни достигна борба. Реално през първото полувреме борбите бяха равни, ние имахме контраатаки и успяхме да играем бързо. През второто не успяхме да ги лимитираме в борбата, което водеше до бавни и постепенни нападения за нашия отбор, който е силен на транзиция. Отборът е много млад и когато се играе на по-високо темпо, е нормално да се правят грешки. Много са и ще трябва да работим, за да ги намалим, но мисля, че борбите бяха по-голям проблем, защото ни ограничиха в това да покажем нашата игра„, каза пред Max Sport баскетболистът на Черно море Тича Мартин Коцев след загубата от Академик Пловдив със 79:91 в среща от НБЛ.

Ще дадем всичко от себе си срещу Рилски спортист. Ще се хвърлим в нашата зала и пред нашите фенове срещу може би най-силния отбор в лигата. Напрежение няма да има за нас. Ние може само нещо да спечелим, няма какво да губим„, допълни гардът, който бе близо до трипъл-дабъл – 15 точки, 9 борби и 10 асистенции.

Академик пребори Черно море Тича

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани