18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориНиколай Маринов пред дебют за националния отбор на България

Николай Маринов пред дебют за националния отбор на България

Гардът ще замени контузения си съотборник Евгени Хаджирусев

Николай Маринов ще замести контузения си съотборник Евгени Хаджирусев в националния ни отбор за мача срещу Кипър от предквалификациите за европейското през 2025 г. Това обяви в социалната мрежа Фейсбук мениджърът на Спартак Плевен Богдан Петков.

Очаква се гардът да дебютира с екипа на представителния ни тим след по-малко от 48 часа. В неделя (13 ноември) от 16.00 ч. „лъвовете“ ще спорят с Кипър в Никозия в четвъртия си мач от група F на пресявките. До този момент нашите са с баланс от 2-1 в своя поток.

През този сезон Николай Маринов записва средно по 5.2 точки, 1.4 борби и 3.2 борби в общо 5 мача на плевенчани в родния елит.

Николай Маринов преминава през всички формации на националния ни отбор за подрастващите. За последно баскетболистът на Спартак носи екипа на България в Гърция през 2014 г., като част от младежкия отбор на страната ни на европейско първенство за 20-годишни.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани