18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Сплотихме сме точно, когато трябва

Николай Грозев: Сплотихме сме точно, когато трябва

Крилото на Балкан пожела на Александър Везенков трофея в Евролигата

Бориха се, което е нормално, защото бяха опрени до стената. Мачът беше важен за тях. Смятам, че ние издържахме. Показахме го и се радвам, че успяхме да затворим серията днес”, сподели баскетболистът на Балкан Николай Грозев след класирането на отбора си на финал в НБЛ. 

“Ние сме един от отборите с най-дълга ротация. Надявам се и Митко Димитров да се оправи за финала. Всеки получава шанс и всеки го използва. Пол Джаксън и Денг Адел са много добри момчета. Има настроение всеки един ден, когато сме в залата. Разбираме се уникално”, добави крилото, който вкара 12 точки за „зелените“ при успеха им над ЦСКА с 92:83. 

В края на сезона играхме доста колебливо и те може би очакваха, че ще ни победят. Ние се сплотихме точно, когато трябва. Надявам се и на финала да го направим. Нямам предпочитания за финала. И двата отбора са много опасни. До момента Рилски не сме ги побеждавали през сезона, а Черноморец ни победи, но и ние – тях. Така, че и двата състава са добри”, смята Николай Грозев. 

Все още не съм поздравил Александър Везенков. Надявам се да изиграе още един мач в неделя по този начин, както и да го видим с още една награда за MVP, както и като шампион в Евролигата”, каза още играчът на Балкан. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани