5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияНиколай Грозев: Победихме Черноморец, защото играхме добре в защита

Николай Грозев: Победихме Черноморец, защото играхме добре в защита

Нашата основна цел бе да спрем Георги Боянов, сподели крилото на Балкан

Победихме Черноморец, защото играхме добре в защита. До някаква степен имахме си нашите грешки. Направихме доста бързи атаки, като оттам дойде и разликата. Това е един неудобен съперник за нас. Накрая успяхме да увеличим преднината си, а преди това разликата бе между 10 и 14 точки. Това нищо не значеше, мачът не беше свършил“, сподели баскетболистът на Балкан Николай Грозев след успеха над бургазлии с 92:70.

Балкан си отмъсти на Черноморец

Важно беше как ще отворим мача и Крисчън Джоунс ни даде доста голяма увереност под коша. Оттам направихме някаква разлика и се поуспокои играта за нас. Аз нямам проблем с това дали ще започна като титуляр или ще вляза от пейката, просто днес такова бе решението на треньора“, добави крилото, който се разписа с 15 точки в последната среща от 25 кръг в НБЛ.

Нашата основна цел бе да спрем Георги Боянов, защото в Бургас срещу нас той направи може би най-добрия си мач през сезона. Днес мисля, че се справихме с неговото опазване. Успяхме да си разделим минутите, за да бъдем свежи за двубоя със Сигал в сряда“, завърши Николай Грозев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани