5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияИграч на вечерта: Джеймс Гавин

Играч на вечерта: Джеймс Гавин

Американецът наниза 31 точки в коша на Черноморец

Играта на Джеймс Гавин се оказа един от ключовите фактори за успеха на Берое над Черноморец със 100:95 в драмата с две продължения в НБЛ. Гардът заслужи приза за Играч на вечерта на bball.bg.

Американецът остави на сметката на старозагорци 31 точки, допълнени от 3 борби, 8 асистенции и 1 открадната топка за малко повече от 36 минути. При стрелбата си той бе 5/7 от средно разстояние, 5/9 от тройката и 6/8 от линията за изпълнение на наказателни удари. Всичко това му донесе коефициент 32.

Благодаря на отбора, че ме върна обратно в България. Не мисля, че аз съм ключът към победата. Когато гостите се откъснаха напред, ние останахме заедно като отбор. Защитата на Дерик Джийн беше много важна, Кейлъб Бишъп игра много силно. Ключът беше в това, че тимът остана сплотен, въпреки тежките моменти. Продължихме да се трудим през цялото време. Всеки ден ставаме все по-добри като отбор, това е важно. Поздравявам моите съотборници„, това каза пред камерите на Max Sport 2 реализатор №1 за Берое в дуела с Черноморец.

Смятам, че все още се опознаваме, но много по-важното е, че всеки от нас помага на другия да успява. Мисля, че в предишния ни мач имахме страхотна стрелба, но този път не извадихме добър процент. Високите играчи свършиха добра работа. Ако всеки от нас може да играе по най-добрия възможен начин, ще бъде много трудно да ни победят“, допълни Джеймс Гавин.

Обещал съм си да работя здраво всеки ден и да помогна на отбора да се бори за първото място. Искам да благодаря на Черно море и Галин Стоянов затова, че много помогнаха за моето развитие. В момента съм отдаден изцяло на Берое“, завърши последното ново попълнение на „зелено-белите“.

Берое ликува у дома след трилър с две продължения

Снимки: LAP.BG

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани