20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаНеудържим Реал в дуела срещу Анадолу Ефес (видео)

Неудържим Реал в дуела срещу Анадолу Ефес (видео)

Две поред за "Белия балет" в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид записа втора поредна победа в Евролигата през новия сезон. Селекцията на Чус Матео не дадe шанс на Анадолу Ефес след 103:80 като гост в мач от 2 кръг в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Гершон Ябуселе се представи на ниво за Реал Мадрид и приключи с 22 точки и 8 борби. Фабиен Козе добави 18. Факундо Кампацо реализира 15 точки плюс 6 борби и 10 асистенции.

Дариъс Томпсън бе най-добър за домакините с 20 точки, 7 борби и 5 асистенции. Родриг Бобуа остана с 19.

КЛЮЧЪТ: След равностойната първа четвърт, мадридчани постепенно увеличиха оборотите през втората и чрез Факундо Кампацо, Фабиен Козе и Гершон Ябуселе фиксираха 55:41 в своя полза на голямата почивка. След паузата въпреки силната игра на Дариъс Томпсън и Родриг Бобуа, гостите не изпуснаха инициативата, като дори увеличиха преднината си до 23 точки.

И ОЩЕ: Подобно на останалите срещи от този кръг и тази започна с минута мълчание в памет на жертвите от терористичните атаки в Израел и продължаващия военен конфликт.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 октомври Реал Мадрид ще бъде домакин на Жалгирис, докато същият ден Анадолу Ефес ще спори с АСВЕЛ.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани