8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Играхме лошо нападение

Димитър Ангелов: Играхме лошо нападение

Проблемите с контузии оказват влияние, коментира още помощник-треньорът на Левски

Балкан игра добре, водеше през целия мач. Ние имахме своите моменти накрая, но не успяхме да измъкнем мача. За мен лично играхме лошо нападение. Балкан играе добре, но въпреки това ние имахме много отворени стрелби и не успяхме да вкараме. Процентите стрелба са ниски, затова и вкарахме толкова малко„, коментира помощник-треньорът на Левски Димитър Ангелов след загубата в Ботевград с 68:74.

Проблемите с контузии оказват влияние. Ние не можем да се съберем в пълен състав. Някой се контузва, налага са на Ицо, Чавдар и Ивица да им дам повече време, за да могат да влязат в ритъм. Това също оказва влияние. Аз знаех, че не са готови, но този мач беше без значение. За нас е важно те да се върнат за плейофите. Марио Литъл има разкъсване на мускулни влакна на прасеца. Правихме ядрено-магнитен резонанс. Нещата се подобряват, но му трябват още няколко дни за пълно възстановяване. Надявам се да е готов за плейофите. Смятам, че до два дни вече ще може да тренира. Възстановяването на Данчо Минчев върви добре. Вече тренира с топка и тича. Не мога да дам прогноза, но се надявам за първите мачове да е добре. Ще подходим сериозно към двубоите с Берое. Те имат техните проблеми, но нас това не ни засяга. Ние тренираме и се готвим сериозно“, допълни наставникът от щаба на „сините“.

Балкан приключи редовния сезон с успех в дербито на кръга в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани