9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Радва ни това, че победихме

Любо Минчев: Радва ни това, че победихме

Имаше повече напрежение, бе мнението на треньора на Спартак

Аз не мога да кажа, че този мач беше толкова хубав, колкото беше този в Европейската северна лига срещу Люблин. Имаше повече напрежение, това го показаха и процентите. Имаше и спадове в нашата игра с прибързани действия в нападение, както и с грешки. Радва ни това, че победихме, нормално е и феновете да се радват на победа срещу силен съперник и директен конкурент„, заяви треньорът на Спартак Любо Минчев след успеха над Балкан с 88:78 в среща от 16 кръг в НБЛ. 

„За мен е ясно, че ще има в началото ще има пълна концентрация, както беше при Алекс Ломакс, но след това ще има и спад, който ще премине. Ние трябва да сме търпеливи и да разбираме това нещо. Той ни дава нещо, от което ние имаме нужда. Да, стрелбата му не беше добра, но ще ни помогне доста“, добави наставникът на плевенчани, които са с баланс от 11-5. 

„Предстоят ни три седмици с по два мача. Имаме мач в Дания от Европейската северна лига, след това ще приемем ЦСКА. Не знам кога ще се възстановят Станимир Маринов и Джулиън Люис. Имаме нужда от тях, защото това натоварване с толкова много мачове в рамките на месец може да доведе до проблеми на тези, които играят. Ще видим отново в игра Талиб Зана срещу Свендборг в средата на следващата седмица“, каза още Любо Минчев. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани