11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Ще се опитаме да останем фокусирани

Небойша Видич: Ще се опитаме да останем фокусирани

Може би имам още зайци в шапката, но няма да ги издам, заяви треньорът на Балкан

Когато играеш финал, нещата стигат до това колко си конкурентен и колко искаш да спечелиш. Когато разполагаш с повече играчи, които се намират в добра форма и в добър момент, това ти носи успех. Ако просто излезеш на паркета, няма да успееш да спечелиш. Казах на моите играчи, че задгърбването е нещо по-различно, което трябваше да покажем заедно със сърце и воля за победа. Казах им, че ако не успеем да отбележим, нека поне да овладеем борбата. В първия мач Рилски овладя много важни борби в нападение и ние не успяхме да отговорим“, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над Рилски спортист с 86:82 в мач №2 от финалите в НБЛ.

Ние вече знаем, че следващите два мача ще са без публика, не сме изненадани от това. Не знак как ще се справим, но ако играем в нападение по този начин… Ще се опитаме да останем фокусирани и да реализираме точки. Усещам някаква миризма в моя отбор от 2019 г., когато станахме шампиони. Може би имам още зайци в шапката, но няма да ги издам“, допълни наставникът на „зелените“, които изравниха за 1-1 победи в битката за титлата.

Балкан отговори на Рилски за 1-1 във финалите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани