6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Не можахме да вземем предимство в нашите ситуации

Небойша Видич: Не можахме да вземем предимство в нашите ситуации

Ето това в тази зала е магия, поздравления за Рилски, допълва наставникът на Балкан

Моето мнение е, че направихме много прости грешки и пропуснахме отворени стрелби от добри ситуации. Играчите, които трябваше да взимат решения, не успяха да стигнат до правилните такива. Не можахме да вземем предимство в нашите ситуации. На Павлин Иванов му оставихме може би само една отворена стрелба, всички други бяха с човек пред него. Това просто беше неговият ден. Отбеляза 22 точки и бе ключовият играч на Рилски спортист„, коментира наставникът на Балкан Небойша Видич след загубата от самоковци 69:78 в първия мач от финалите в НБЛ.

„Решението Крисчън Джоунс да не играе в края бе негово. Това беше неговото представяне на паркета. Тези решения не са мои, ако правиш хубави неща на терена, ще играеш, но ако правиш лоши, няма да играеш. Аз не съм човекът, който взима решенията. Оставихме много празни пространства на домакините и по този начин ни наказаха. Надявам се да играем по-добре“, добави треньорът на ботевградчани.

„Искам да поздравя Людмил Хаджисотиров и Рилски спортист за всичко, което те правят в последните няколко години. Така трябва да изглежда един баскетболен фестивал в България. Това е съобщение за всички, които се страхуват, когато усещат някакъв натиск от някого. Това е сблъсък, който показва резултатите от здравата работа и тренировките. Аз нямам нищо против никой тук, но ето това в тази зала е магия. Поздравления за Рилски и за хората тук. Не усетих никаква лоша енергия. Това е българският баскетбол, винаги съм се борил за това“, завърши Небойша Видич.

Рилски спортист ограничи Балкан под 70 точки и поведе с 1-0 във финала в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани