19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАНБА разследва Джеймс Хардън

НБА разследва Джеймс Хардън

От лигата подхванаха конфликта на гарда с Дарил Мори

НБА обяви, че ще разследва гарда на Филаделфия Джеймс Хардън.

33-годишният бивш носител на наградата за Най-полезен играч нарече публично генералния мениджър на Сиксърс Дарил Мори „лъжец“ и обеща никога повече да не играе за отбор, ръководен от него. 

Участникът в 10 издания на Мача на звездите иска да напусне Филаделфия, след като Дарил Мори отказа да му предложи нов многогодишен договор. Според слуховете, през миналото лято Мори е обещал подобен контракт на Джеймс Хардън, като така е склонил баскетболиста да намали заплатата си за 2022/2023.

Според ESPN, разследването на НБА е относно потенциалното намерение на Джеймс Хардън да не играе през предстоящ сезон, докато Филаделфия не намери друг отбор, в който да го прати. Самият Дарил Мори пък вече заяви, че ще се раздели с гарда само при достатъчно добра оферта.

През миналия сезон Джеймс Хардън стана лидер по асистенции в НБА – с по 10.7. Той записва още по 21 точки и 6.1 борби в общо 58 мача в лигата.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани