22 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоНБААнтъни Дейвис: Спрях да се тревожа какво говорят хората за мен

Антъни Дейвис: Спрях да се тревожа какво говорят хората за мен

Когато играя е проблем, когато не играя, пак е проблем, казва още крилото на Лейкърс

Eдна от звездите в НБА Антъни Дейвис е на мнение, че е критикуван несправедливо, заради многото пропуснати мачове през последните два сезона. Това сподели самият той пред американските медии.

Научих няколко неща за контузиите. Когато пропусках срещи през миналия сезон, хората говореха, че съм разочаровал отбора. След това дойдоха плейофите, влязох в игра и отново получих травма. Всички се питаха кой следи състоянието ми и кой може да ме пуска в игра. Когато играя е проблем, когато не играя, пак е проблем. В крайна сметка трябва да се ръководя от това как се чувства тялото ми, за да избера най-добрия вариант за мен„, казва Антъни Дейвис.

Спрях да се тревожа какво говорят хората за мен, защото никой от тези хора не излиза на терена с мен. Тези, които играят, разбират за какво говоря. Все пак не става дума за някакви леки контузии“, допълва 208-сантиметровото тежко крило на Лейкърс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани