18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАНБА показа трофея за победителя от турнира, в който участва Сакраменто на...

НБА показа трофея за победителя от турнира, в който участва Сакраменто на Везенков

От лигата разкриха детайли за наградите

НБА показа индивидуалните награди и Купата за победителя от турнира, който се провежда за първа година по време на сезона. В елиминациите на надпреварата ще се включи и Сакраменто на Александър Везенков.

Трофеят в турнира е висок 58.4 см. и е изработен от стерлингово сребро и злато. Символизира встъпителния сезон на турнира, като отдава почит на двете конференции и пътя към него.

Наградата за MVP напомня за трофея в НБА. Направена е в черно и златисто. Двата й стълба са препратка към двете конференции, както и към 15-те тима, които участват в тях.

Всеки играч от отбора-победител ще получи медал, който представлява част от баскетболна топка, както и четири камъка, напомнящи четирите тима, които ще достигнат до полуфиналите в Лас Вегас.

Петимата играчи, които ще намерят места в Идеалния отбор на турнира, ще вземат по една черна кристална топка, със златни шевове. Тя символизира плейофите.

Елиминациите в турнира за Купата на НБА започват след броени часове. В 2.30 ч. българско време Индиана ще играе срещу Бостън, докато в 5.00 ч. утре сутрин Сакраменто на Александър Везенков ще бъде домакин на Ню Орлиънс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани