13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориНационалите отново се върнаха към тренировките

Националите отново се върнаха към тренировките

Тимът ни се подготвя за олимпийската предквалификация в Истанбул

Мъжкият национален отбор на България започна подготовка в пълен състав за предстоящата олимпийска квалификация в Истанбул. Първото занимание на тима ни се проведе тази сутрин на едно от тренировъчните игрища до стадиона на Царско село в столицата.

Втората тренировка на отбора за деня ще бъде довечера в зала „Триадица“.

Росен Барчовски заложи на почти същия състав от европейската квалификация, като единствената промяна е включването на Брандън Йънг вместо Коди Милър-Макинтайър.

Ето и 12-те, на които селекционерът ще разчита за олимпийската квалификация:

Емил Стоилов, Андрей Иванов, Алекс Симеонов, Брандън Йънг, Лъчезар Димитров, Мартин Йорданов, Иван Алипиев, Павлин Иванов, Васил Бачев, Деян Карамфилов, Константин Костадинов, Александър Стоименов;

Националите ще тренират в София до 10 август, когато заминават за Истанбул. България ще започне участието си в олимпийската квалификация на 12 август с мач срещу Украйна от 17.00 ч. Ден по-късно тимът ни ще срещне Турция от 20.45 ч., а на 15 август е и двубоят с Исландия от 17.00 ч.

Първите два отбора от групата се класират за полуфиналите, където ще се изправят срещу заелите челните две места в другата група, в която са Нидерландия, Хърватия, Белгия и Швеция. Само победителят в турнира ще се класира за основния етап на олимпийските квалификации.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани