9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияМонтана 2003 отново ще разчита на Тая Робинсън

Монтана 2003 отново ще разчита на Тая Робинсън

Американката може да се включи още в следващия мач на вицешампионките

От Монтана 2003 се похвалиха, че американката Тая Робинсън се е завърнала отново в отбора. В края на декември 2023 г. тя и двете й сънароднички Адисън Ричардс и Кейтрин Бригс се прибраха в родината си, тъй като работните и визи бяха изтекли. Още тогава от монтанския клуб обявиха, че ще направят всичко възможно да уредят документите на Робинсън и тя да се завърне.

Това вече е факт и 173-сантиметровия гард се появи вчера в зала „Младост“. Оказва се обаче, че личният й багаж се е изгубил някъде по пътя. Това е и причината Тая Робинсън да не може да тренира, което е принудило наставникът Преслав Пешев да не я включи в групата за днешното гостуване на Рилски спортист в „Арена Самоков“.

Преслав Пешев се надява, че ще може да използва американката още следващата събота (24 февруари). Тогава вицешампионките ще приемат столичния Локомитив в зала „Младост“.

ПрезGoogle
ИзточникChervenkarton.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани