21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияМихаил Молдов: Не може да навеждаме глави

Михаил Молдов: Не може да навеждаме глави

Вървим в правилната посока с всеки изминал мач, добави гардът на Черно море Тича

Очаквахме в този мач здрава битка със сигурност. Подходихме напълно сериозно, все пак ние не сме отбор, който може да подценява никой друг. Със сигурност влязохме добре, на моменти имахме доста спадове, не мога да кажа на какво се дължи това. Със сигурност всички влязохме на 100% и разбира се за победа, но така се разви мачът. Със сигурност можеше и по-добре„, сподели баскетболистът на Черно море Тича Михаил Молдов след загубата от Левски със 74:95 в среща от 7 кръг в НБЛ.

Левски си тръгва с победата от Варна (видео)

„Все пак Левски е доста класен отбор. Можеше на моменти да изиграем по-добре ситуациите, допуснахме и доста грешки в защита, които отбори като Левски наказват. Може само да си извлечем поуки от мач като този, не може да навеждаме глави. Продължаваме към следващия двубой. Мисля, че всички го виждат, ние и феновете също, че отборът върви добре. Ситуацията, в която попаднахме в момента е кофти, но не мисля, че трябва да се оправдаваме с това. Ние излизаме да си свършим работата, да изпълним указанията на треньора и да се представим по най-добрия начин“, каза още гардът, който вкара 13 точки срещу столичани.

„С всеки изминал мач се убеждавам, че можем да се противопоставим на всеки отбор в първенството. Не мога да кажа кой отбор е от нашата черга, не мога да разделям отборите, всички мачове са различни. Мога да кажа, че смятам, че вървим в правилната посока с всеки изминал двубой“, добави Михаил Молдов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани