12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМаями даде урок на Милуоки за 1-0 на Изток (видео)

Маями даде урок на Милуоки за 1-0 на Изток (видео)

"Горещите" с клубен рекорд по отбелязани точки в плейофен мач в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями открадна домакинското предимство на Милуоки в серията от плейофите на Изток в НБА. „Горещите“ се наложиха над съперника със 130:117 като гости, за да излязат напред с 1-0 победи в дуела от първия кръг на елиминациите.

И ОЩЕ: Хийт обаче останаха без Тайлър Хиро, който е с фрактура на дясната китка, получeна, опитвайки се да спаси една излизаща в аут топка малко преди полувремето. Гардът ще отсъства от терените отвъд океана между 4 и 6 седмици.

От своя страна, в голямата част от срещата Бъкс не можаха да разчитат на лидера си Янис Адетокунбо, който получи натъртване в долната част на гърба, като игра само 11 минути.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър отбеляза 35 точки за Маями плюс 5 борби и 11 асистенции. Бам Адебайо вкара 22 в добавка към 9 борби и 7 асистенции. Кевин Лав се включи от пейката с 18 точки и 8 борби.

Крис Мидълтън се завърна в игра за Милуоки с 33 точки и 9 борби. Боби Портис добави 21 и 8 борби. Жрю Холидей остана с 16 точки, 7 борби и 16 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Хийт подобриха клубния си рекорд по отбелязани точки в плейофен мач в НБА, след като демонстрираха успеваемост в стрелбата от игра 59.5% срещу 49.5% за съперника. Тимът от Флорида финишира с общо 15 тройки от 25 опита, както и с 36 борби и 32 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири от седем мача. Следващият двубой между Милуоки и Маями ще бъде на 20 април. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛИОКИ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани