5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияМаринчешки след личния си рекорд: Не се предадохме

Маринчешки след личния си рекорд: Не се предадохме

Победата ни дава глътка въздух, сподели крилото на Спартак

Доста луд мач. В един момент изглеждаше, че сме го загубили. Не се предадохме, играхме до края и успяхме да реализираме важни стрелби, които доведоха срещата до продължение. Гостите изпуснаха и няколко стрелби от наказателната линия. Понякога в нашия спорт така се случват нещата. Драмата беше пълна“, сподели баскетболистът на Спартак Плевен Димитър Маринчешки, който реализира рекордните за себе си 35 точки в драмата с Черно море Тича.

Георги Боянов и Терънс Томпсън са доста добра двойка под коша. Двамата са трудни за опазване и беше много тежко. Чувствам се доста изморен, но си заслужаваше, победата е доста сладка. Жалко, че липсваше публиката, която е нашият заряд и шести играч, който ни дава много енергия, особено в ситуацията, в която се намираме. Това са обичайните неща за нас през този сезон, но явно така ще бъде. Всеки е извън ритъм малко или много заради пандемията“, добави крилото на плевенчани, който допринесе за успеха със 103:98 след продължение.

Победата срещу Черно море Тича ни дава глътка въздух. Този мач беше с цената на елиминация малко или много, стига да не се случат някакви изненади до края на редовния сезон. Смятам, че до голяма степен подпечатахме мястото си в плейофите. Сезонът още не е приключил, така че ще гледаме да измъкнем още победи, за да си подсигурим класирането в следващия етап“, каза още той.

Ще излезем мобилизирани срещу Левски Лукойл в неделя. Все пак трябва да продължим с тази енергия и това желание. Те играят агресивно, но напоследък показват колеблива игра, така че ще се опитаме да изкопчим нещо и от тази среща“, завърши Димитър Маринчешки.

Спартак Плевен излезе победител от драма с продължение с Черно море Тича (видео)

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Димитър Маринчешки

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани