13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Борбата за осмата позиция продължава

Даниел Клечков: Борбата за осмата позиция продължава

Във всяка една среща излизаме да покажем най-доброто, каза още помощник-треньорът на Черно море Тича

Поздравявам и двата отбора, особено нашия, понеже сме на две тренировки и един мач. Имахме проблеми, както всички знаят. Момчетата се хвърлиха много и в двете фази на играта. Имаме грешки, но аз поемам отговорността, грешката е моя за този мач. Смятам, че можехме да излезем победители, просто трябваше да направя нещо друго, но сбърках. Искам да ги поздравя, дадоха всичко от себе си. Имахме някои лесни пропуски под коша, домакините ни надиграха в борбите, вкараха ни повече точки от наши грешки. Това са неща, в които винаги отстъпваме на другите отбори. В тази среща беше същото, но все пак имаше огромно желание за победа и всеки един даде максимума от своите възможности. Пожелавам успех на Спартак“, коментира представянето на Черно море Тича в Плевен помощник-треньорът Даниел Клечков.

Искаше ми се да видя малко по-добра игра. Не сме в кондиция, така че адмирации за това, което показаха моите играчи. Със сигурност не е много приятно настроението след 16 поредни загуби, но във всеки мач те излизат за победа. Не е много лесно, защото ти пада гардът. Предполагам, че един мач се води с много по-опитни играчи. Явно доста добре им се отрази карантината, починали са и са доста гладни за игра“, каза младият специалист, който води тима в НБЛ заради отсъствието на наставника Галин Стоянов.

Мартин Йорданов няма проблеми. Георги Боянов и Терънс Томпсън са в по-добра форма и прецених да разчитам на двамата за тази среща. Последният се вписва много добре в схемата на отбора, доста бързо влиза в нещата, така че ние сме доста доволни от него. Борбата за осмата позиция продължава, във всяка една среща излизаме да покажем най-доброто и да победим, ако можем“, допълни Даниел Клечков.

Спартак Плевен излезе победител от драма с продължение с Черно море Тича (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани