13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългари в чужбинаБорислава Христова с ударно завръщане в Полша

Борислава Христова с ударно завръщане в Полша

Българката наниза 28 точки срещу Полковице

Борислава Христова и Горжов не успяха за пети път в Полша през 2021/2022. На свой терен българката и тимът й загубиха от Полковице със 73:78 в среща от 10 кръг в местния шампионат при дамите.

Националката се завърна в игра за Горжов, като се развихри и наниза 28 точки. На сметката си тя остави още 6 борби, 4 асистенции и 2 откраднати топки за 40 минути, като бе 8/14 от средно разстояние, 3/4 от тройката и 3/4 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Мисля, че изиграхме много добър мач срещу тим, който се представя много добре в шампионата и евротурнирите този сезон. Имахме шанс да спечелим. Играхме по-слабо, в сравнение с това, което показахме по-рано през сезонa. Трудно е, но не се предадохме и се борихме„, каза след срещата Борислава Христова.

Саша Кадо бе най-добра за Полковице с 25 точки и 5 борби.

Горжов има в актива си и 5 загуби, като се намира на седма позиция в подреждането. На 19 декември Борислава Христова и компания ще имат за съперник Вроцлав. 

СТАТИСТИКА ОТ ГОРЖОВ – ПОЛКОВИЦЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани