16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив шамароса Партизан на старта в Евролигата (видео)

Макаби Тел Авив шамароса Партизан на старта в Евролигата (видео)

Израелският гранд зарадва феновете си с победа в първия си мач от надпреварата през 2023/2024

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив даде заявка за силен сезон в Евролигата. На свой терен момчетата на Одед Каташ се наложиха над Партизан с 96:81 в мач от 1 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент за 2023/2024.

НАЙ-ДОБРИ: Лоренцо Браун отбеляза 22 точки за Макаби Тел Авив, гарнирани с 8 асистенции. Джош Небо и Роман Соркин добавиха по 14, като вторият овладя и 5 борби. Бонзи Колсън се отчете с 12 точки и 7 борби.

Алекса Аврамович бе най-резултатен за Партизан с 24 точки. Кевин Пънтър и Пи Джей Дозиър останаха с по 11.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-добри под двата ринга, след като грабнаха общо 34 срещу 26 борби за сръбския гранд. Освен това, Макаби направи и повече асистенции – 31 срещу 18 завършващи подавания за Партизан.

ЛЮБОПИТНО: Доста нерви изхаби по време на двубоя треньорът на „черно-белите“ Желко Обрадович. По време на едно от прекъсванията си специалистът нарече играчите си „актьори“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 октомври Макаби Тел Авив ще играе срещу Армани Милано, докато същият ден Партизан ще има за съперник АСВЕЛ.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани