18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив усмири Ефес в Белград (видео)

Макаби Тел Авив усмири Ефес в Белград (видео)

Победа №8 за израелския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив постигна трети успех в последните си пет двубоя в Евролигата. В Белград тимът на Одед Каташ се наложи над Анадолу Ефес с 95:86 в мач от 14 кръг.

И ОЩЕ: Израелският гранд е с баланс от 8-6 и се намира на седмо място в класирането на турнира на богатите. Отборът на Ердем Джан пък има 7 победи и 7 загуби на 10-тата позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Лоренцо Браун се отчете с 21 точки и 5 асистенции за Макаби Тел Авив. Бонзи Колсън добави 19 и 7 борби. Джеймс Уеб завърши с 14 точки.

Дариъс Томпсън бе най-резултатен за Анадолу Ефес с 22 точки и 7 асистенции. Майк Даум финишира с 20. Шейн Ларкин остана със 17 точки и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Макаби взе предимство след серия от 7-0 за 71:64 в началото на последната четвърт. Тимът от Тел Авив продължи да вкарва почти без съпротива и 5 минути преди края дръпна с 87:75. До финалната сирена въпреки опитите на Ефес да намали пасива си, „жълтите“ издържаха на натиска.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 декември Макаби Тел Авив ще бъде домакин на Баскония, докато ден по-късно Анадолу Ефес ще излезе срещу Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ МАКАБИ ТЕЛ АВИВ – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани